Meniu Închide

Despre noi

Infiinţată în anul 2008, firma Modyva Serv are ca obiect de activitate distribuţia produselor pentru amenajări interioare şi exterioare (pardoseli, plinte, profile si accesorii pentru montajul pardoselilor, usi etc.). În plus, divizia contract a firmei Modyva Serv este calificată în oferirea unor servicii profesionale complete de consultanţă şi montaj, prioritar persoanelor juridice, utilizând tehnologiile de vârf din domeniul amenajării mediului de viaţă.

Din 2009 am inceput sa operam pe zona de est, deschizand primul magazin de prezentare in Focsani, precum si un depozit, pentru a putea satisface nevoile urgente ale clientiilor, care doresc produse din stoc.

Preocuparea constantă a firmei Modyva Serv de a asigura partenerilor săi cele mai inovative produse, la un raport optim de calitate-preţ, a dus la construirea unei game sortimentale complexe şi dinamice, în pas cu cerinţele mereu în schimbare ale partenerilor de afaceri.
Astfel, putem garanta soluţii inteligente pentru satisfacerea celor mai variate şi mai exigente nevoi ale partenerilor de afaceri, pe următoarele categorii de produse:

Canalele de distributie pe care Modyva Serv opereaza, sunt:

Contract

Avand ca obiect satisfacerea nevoilor speciale ale unor persoane juridice: hoteluri, restaurante, baze sportive, spitale, clinici, scoli etc.

Magazine

Avem magazin de prezentare in Focsani, la adresa B-dul. Brăilei 116

Call Now Button